Knapov Božić

Knapov Božić 2021.

By 28 prosinca, 2021No Comments

Pred kraj samoga Adventa, u četvrtak, 16. prosinca od 17.00h, Centar kulture na Peščenici vas poziva na još jedan KNAPov Božić!

Svima su nam zadnje dvije godine bile pune izazova, stresa i negativnih vijesti, zato smo mi u KNAP-u odlučili ovog Božića misliti samo pozitivno i u našem mirnom i ugodnom dvorištu pripremiti veseli Božićni program za male i velike. 
Započet ćemo
s Last minute Božićnim sajmom u 17 sati, gdje ćete moći pronaći mnogo maštovitih i unikatnih poklona, prirodne kozmetike, umjetničkih radova, nakita, ukrasa za bor, sitnih božićnih kolača i svih onih sitnica bez kojih Božić ne bi bio potpun. Tu je i poseban Poštanski ured Sjevernog pola gdje će najmlađi, ali i oni malo veći taman na vrijeme stići napisati pismo djedu Božićnjaku uz pomoć njegovih vilenjaka.

Osim što ćete u Knapu riješiti problem oko poklona za svoje najmilije, napisati pismo djedici, moći ćete uživati uz koncert našeg najdražeg peščenićkog zbora ‘Kikići’ te izraditi ukrase za bor ili nešto drugo na kreativnoj radionici za cijelu obitelj – Božićnoj kreativnoj familiji.  Za kraj programa našim malim posjetiteljima pokloniti ćemo predstavu Snaga božićne mašte, a za one veće tu je Božićni koncert u kojem će uživati uz mirise klinčića, cimeta i kuhanog vina.

PROGRAM:

17.00 – 20.00 LAST MINUTE BOŽIĆNI SAJAM
17.00 – 18.30 POŠTANSKI URED SJEVERNOG POLA
17.00 – 18.30 BOŽIĆNA KREATIVNA FAMILIJA
17.00 – 18.00 PJEVAJU NAM KIKIĆI
18.00  PREDSTAVA SNAGA BOŽIĆNE MAŠTE
19.00 BOŽIĆNI KONCERT

Uz zvukove božićnih pjesama s KNAP-om je Božić najbolji!

Vidimo se 🙂

Ulaz na sva događanja je slobodan!

Pratite Centar kulture i na društvenim mrežama