Skip to main content
Novosti

Međugeneracijski amsambl – projekt umjetničke organizacije SHOOMA i MOLDkolektiv u suradnji s Centrom Knap

By 02.11.2023.No Comments

Nakon listopada kojeg je Međugeneracijski ansambl proveo u Domu za starije Park, u studenom se seli u MO Ferenščica, a u prosincu pleše u Knjižnici S.S.Kranjčevića.

Pridružite se međugeneracijskim satovima plesa i pokreta u MO Ferenščica na datume 04.,11. i 25. studenog na adresi Ivanićgradska 66 – subotama od 10.00 – 11,30 – svi su dobrodošli!

Što je Međugeneracijski ansambl? Multigeneracijska zajednica koja ima interes prema kazalištu i umjetničkom stvaralaštvu, a koja se okuplja u svrhu kreativnog izražavanja, rada s tijelom, pokretom i plesom.

Međugeneracijski ansambl se voli nazivati ansamblom, iako se tek treba formirati, a do tada on označava radionice plesa i pokreta za sve zainteresirane koji žele kontakt sa svojom zajednicom kroz igru i kreativan rad.

Rad ansambla odvija se jednom tjedno, uglavnom subotama ujutro, na različitim lokacijama u kvartu Peščenica-Žitnjak. Nalazit ćemo se u kvartovskim školama, mjesnim odborima i domovima za starije. Na društvenim mrežama i plakatima po kvartu uvijek će biti naznačeno gdje radimo koji mjesec, a za sve informacije uvijek možete nazvati 0981815273 ili poslati mail na mold.kolektiv@gmail.com

Svi zainteresirani neovisno o dobi i iskustvu pozvani su sudjelovati. Slobodno dođite zaviriti, isprobati jednom, svaki drugi put ili ostati s nama zauvijek:)

Cijeli projekt provode umjetničke organizacije SHOOMA i MOLDkolektiv, u suradnji s Centrom Knap i uz financijsku podršku Grada Zagreba.

Pratite Centar kulture i na društvenim mrežama