Skip to main content
Novosti

GLAZBENI STUDIO – s pjesmom u novu sezonu!

By 25.09.2023.No Comments

Ostalo je još nekoliko slobodnih mjesta za zaljubljenike pjevanja u radionicama Alkemija glasa i Vokalni studio! Mlađe glazboljupce pozivamo u Glazbalište!

 Nova glazbena radionica Glazbalište vodi male polaznike na kreativno putovanje na kojem će, uz stručno vodstvo diplomirane pjevačice i voditeljice raznih dječjih radionica za kreativno izražavanje, Marine Kozine Klasić, slušati i analizirati sve dostupne glazbene vrste, razvijati kritičko razmišljanje o tome što je ‘kvalitetna glazba’ te graditi svoj kreativan kapacitet kroz glazbu. Program radionice namijenjen je djeci uzrasta od 8 do 13 godina.

U novoj sezoni Knap-ovih radionica za odrasle osim Alkemije glasa, radionice pjevanja čiji je program zasnovan na iscjeljujućem učinku pjevanja i izražavanja zvukom, krećemo i s grupom Vokalni studio za one malo ‘hrabrije’ pjevače, spremne i željne intenzivnijeg rada na razvijanju vokalnih mogućnosti i tehnika glasa. Polaznici Vokalnog studija otkrit će ‘kako se pripremiti za nastup, audiciju, snimanje, pobijediti tremu i zapjevati sa zadovoljstvom’, a sve to pod stručnim vodstvom iskusne vokalne umjetnice i pedagoginje Melite Lovričević.

Prijave i informacije: centar@knap.hr, 2303 122
Upisi: od 12. 9. (17 sati) u Centru Knap

Glazbalište, glazbena radionica za djecu (8 – 13g)
Sijedom, 18:00 – 19:30 / koncertna dvorana (1. kat)
Više o radionici na linku

Alkemija glasa, radionica pjevanja za odrasle
Ponedjeljkom, 18:00 – 20:00 / koncertna dvorana (1. kat)
Više o radionici na linku

Vokalni studio za odrasle
Ponedjeljkom, 20:00 – 21:30 / koncertna dvorana (1. kat)
Više o radionici na linku

Pratite Centar kulture i na društvenim mrežama