Skip to main content

Pozivamo sve maškare na Fašnik u KNAP-u!!!

Vidimo se 01.03.2022. u 18 sati na predstavi “Lovci na snove” u izvedbi naših prijatelja iz Loft-a

Ulaz na predstavu je besplatan za sve maškare, a ulaznice se mogu podići u KNAP-u, svakim radnim danom od 23. do 28.02. od 10 do 20 sati.
O PREDSTAVI – Junaci predstave, lovci na snove, rade u tvrtki specijaliziranoj za djecu-spavače.
Noću šeću po snovima u nastojanju da ih sakupe, obrade i pohrane te se pobrinu da se spavanje odvija bez ometanja. Oni mirno brinu o zdravom snu male spavačice Franke sve dok jedne noći Franki u san ne uđe jedan problem, a naši junaci moraju riješiti stvar.
Kroz magičnu inovativnu koreografiju pokreta, predmeta i zvuka Lovci na snove predstavljaju vožnju karuselom po dječjem snivanju koja svoju publiku uči zapamtiti, analizirati i prihvatiti svoje snove ma kakvi oni bili, jer se iza snovitih slika kriju upravo njihove vlastite misli, želje i strahovi. Lovci na snove odgovorno tvrde da prihvatiti i zavoljeti svoje snove znači prihvatiti i zavoljeti samoga sebe – onakav kakav jesi!
Za sve dobro i loše, za sve lijepo i manje lijepo oni su nam tu! Lovci na snove, čuvari mašte i živih snivajućih slika svakog malog djeteta u dobi od 3 do 93 godine. Lovci skupljaju, čiste, štite i zajedno s nama istražuju sva četiri kuta okrugle površine Sna!

Pratite Centar kulture i na društvenim mrežama