Skip to main content
Novosti

Premijera predstave za djecu ‘U mojim snovima’ uz slobodan ulaz 5. listopada!

By 28. 09. 2023.16 listopada, 2023No Comments

I prije službenog otvaranja nove sezone, Kazalište KNAP otvorit će svoju scenu za najmlađe i to jednom premijernom izvedbom!

„U mojim snovima“ predstave je Marijane Matoković i Teatra CIRKUS Punkt, za uzrast od pet godina na više, a svi zainteresirani moći će besplatno pogledati predstavu u četvrtak, 5. listopada u 19 sati.

Riječ je o duhovitom komadu za sve one koji su nekada sanjali nešto uobičajeno što je preraslo u nešto posve nepredvidljivo. U predstavi pratimo mladu djevojku koja zapada u najčudnije situacije; ostaje bez glasa na vlastitom opernom koncertu, svira na imaginarnim instrumentima, šeće nevidljivog psa, misli da je najbolja mađioničarka na svijetu…a kad ono…NIJE! Sve to bez konkretnih riječi i teksta, ozvučeno glasovima koje sama proizvodi ili izvodi uz glazbenu pozadinu. Predstava otvara pitanja, što je bolje, suočiti se sa strahovima u snovima ili javi? Koliko je isprepleteno jedno s drugim? I možemo li prenijeti spoznaje iz svijeta snova u svijet jave?

Ova klaunovska igra u izvedbi klaunese Marijane Matoković (Mara di Clown) pod mentorstvom Ire Seidensteina i uz režijsku i dramaturšku pomoć Tihane Strmečki svojim izričajem spaja emociju i pokret u nezaboravnu priču za sve spavače i one koji su spremni probuditi se.

Ulaznice se mogu preuzeti na blagajni prije predstave.

Predstavom će KNAP obilježiti tradicionalni Dječji tjedan.