KOME ZVONO ZVONI

Na rasporedu

29.02.
ČETVRTAK

KOME ZVONO ZVONI

Improvizacijski show
20:00
29.02. ČETVRTAK 20:00
90 – 120 min

O predstavi

Trajanje: 90 – 120 min

Improvizacijski show KOME ZVONO ZVONI je kolaž improvizacijskih skečeva u trajanju od 90 – 120 minuta. Osmišljen kao cjelovečernji događaj, show je podjeljen u dva dijela od po 6 skečeva (s pauzom između)u kojem sudjeluju razne kombinacije izvođača.
Show je interaktivan, no publika sudjeluje samo verbalno prema naputcima voditelja – ona predlaže teme, situacije, detalje, likove i ostalo što se, zatim, izvodi na sceni u realnom vremenu. Drugim riječima, izvođači nikad nisu sigurni što ih čeka i ne mogu biti pripremjeni na razne ideje gledaoca. Za ovakav tip showa, publika je vrlo važan čimbenik i ona, de facto, stvara show zajedno s izvođačima. Samim time, stvara se posebna spona između jednih i drugih. Sve što se izvodi na sceni – tekst, mizanscena, pokreti, likovi i ostalo smišljeno je u tom trenutku, na licu mjesta. Takva dinamika generira nepredvidive, komične, često lucidne i nevjerojatne situacije na sveopću radost, kako publike, tako i izvođača samih!

Trajanje:
90 – 120 min

Nastupaju: Bruno Kontrec, Mario Jakšić, Aleksandar Filo, Dunja Fajdić, Dean Krivačić, Sven Jakir, Zdenka Šustić, Goran Vučko, Igor Baksa

Plakat predstave:

KLIKNI ZA PREUZIMANJE