Kako ubiti suprugu ili supruga bez suvišnih zašto

Na rasporedu

02.03.
SUBOTA
20:00
02.03. SUBOTA 20:00
90 min.

O predstavi

Trajanje: 90 min.

Antonio Amurri
Kako ubiti suprugu ili supruga bez suvišnih zašto

Planetarno popularna komedija Antonia Amurria od rujna na sceni kazališta KNAP.

Kazalište KNAP predstavlja vam 10 najopasnijih i najraširenijih tipova supruga i supruga koji na nas vrebaju na današnjem tržištu kao i gorka iskustva koja svaka normalna osoba s njima može imati.

Ovom urnebesno zabavnom i poučnom predstavom želimo širom otvoriti oči svima koji naivno i zaljubljeno srljaju u brak kao i onim zaljubljenicima koji su u tu klopku već upali.

Zato povedite svoju dragu ili dragog za ruku i provjerite na licu mjesta ne krije li se u vašem partneru ili partnerici jedno od onih devastirajućih bića čijoj eliminaciji treba neodložno pristupiti prije nego sami budemo nepovratno psihički dotučeni.

U svakom slučaju, navečer, kad jedno pored drugog sjednete u naše zamračeno gledalište neka vam kroz um prođe mudra misao naših starih: Što nas ne ubije, možda nas zbliži.

Antonio Amurri (1925 – 1992) talijanski književnik, scenarist i tekstopisac. Najpoznatiji je kao autor popularnih zabavno-glazbenih emisija na talijanskoj radio-televiziji. Također, autor je 14 knjiga od kojih su mnoge postali svjetski bestseleri. U svojim književnim djelima na satiričan način, s puno gorkog humora, ali i topline portretira rasap suvremene građanske obitelji.

Petar Atanasoski rođen je 1987.g. u Zagrebu. Dobitnik je nekoliko nagrada za najbolju mušku ulogu. Od 2016. g. član je ansambla Gradskog kazališta Žar ptica.

Iskra Jirsak televizijska je, filmska i kazališna glumica. Dobitnica je prestižnih nagrada na kazališnim i filmskim festivalima od kojih valja izdvojiti Nagradu hrvatskog glumišta 2015. godine.

Boris Kovačević (1960.) hrvatski je kazališni redatelj. Režirao je tridesetak kazališnih djela te velik broj radio drama, tv reklama i manifestacija. Od značajnijih režija ističu se: “Münchhausen” i “Ja, tata!” u Teatru Exit, “Mi djeca s kolodvora Zoo” i “Dr. Dolittle” u Zekaemu, “Cabaret tri praščića” u Kazalištu KNAP, “Maturanti” u Dječjem kazalištu Dubrava, “Izumitelj” u Satiričkom kazalištu Kerempuh, “Muškarci su s Marsa, žene su s Venere” na Sceni Vidra. Od 2009. voditelj je kazališta KNAP.

* Ulazak u dvoranu nakon početka predstave dopušten je isključivo uz pratnju i upute hostesa.
* Molimo posjetitelje da za vrijeme predstave ne koriste mobitele.

 

 

Igraju:
Iskra Jirsak
Petar Atanasoski

Redatelj: Boris Kovačević
Inspicijent: Miriam Brajković
Voditelji tona i rasvjete: Darko Crnčević i Željko Bandl Valeš
Scenska tehnika: Željko Novaković
Ilustracija: Barbara Šolić
Fotografija: Ivan Vučić
Dizajn programskih materijala: Karaman_design
Marketing: Maja Radeljić
Voditelj kazališta: Boris Kovačević
Ravnateljica: Anja Planinčić

Premijera: 29. srpnja 2017.

Plakat predstave:

KLIKNI ZA PREUZIMANJE