IZA PARAVANA

Na rasporedu

08.03.
PETAK
20:00
08.03. PETAK 20:00
75 min.
28.03.
ČETVRTAK
20:00
28.03. ČETVRTAK 20:00
75 min.

O predstavi

Trajanje: 75 min.

Katarina Baban i Vladimir Posavec TUŠEK u ulogama u kakvim ih morate vidjeti, u novoj predstavi Kazališta KNAP – IZA PARAVANA!

Andrea je hipohondrica opsjednuta panikama i strahom od mogućih nesretnih završetaka, ne zna prepustiti kontrolu i s povjerenjem živjeti svoj život. Doktor Babić je radiolog osebujnog karaktera, a mjesto susreta njegova je ordinacija.

Godine i godine susreta i pregleda, ali i faza njihovih života. Godine i godine koje nose smijeh, tugu, obrate i emocije koje ni oni sami nisu očekivali.

Humoristična drama Dore Delbianco u osnovi je priča o ljubavi, i to o onoj najljepšoj – iznenadnoj, neočekivanoj i spontanoj. Susret dvoje stranaca zauvijek će promijeniti njihove živote.

Postoji li slučajnost, je li sreća apsolutno precijenjena kategorija, je li svaka veza stresna i zašto ne možemo ostvariti ljubav kakvu bismo željeli… U ovoj predstavi,  za vrijeme koje će se publika i nasmijati i pustiti koju suzu, svakako treba tražiti odgovore. No hoće li oni biti tamo?

Zavirite iza paravana i dopustite da vas ova priča odvede dalje od svakodnevice, kao neka ljubavnička afera, ukradeno vrijeme za sebe, kao siguran bijeg od realnosti koja nas svakodnevno melje.

* Ulazak u dvoranu nakon početka predstave dopušten je isključivo uz pratnju i upute hostesa.
* Molimo posjetitelje da za vrijeme predstave ne koriste mobitele.

Glume: KATARINA BABAN & VLADIMIR POSAVEC TUŠEK

Tekst: DORA DELBIANCO
Režija: TIHANA STRMEČKI

Scenografija: LIBERTA MIŠAN
Kostimografija: ANGELA RUNJE
Dizajn vizuala: NINA BAČUN / OAZA
Oblikovanje svjetla: DARKO CRNČEVIĆ, IVAN SABLJAK
Inspicijentica: KRISTINA OREŠKOVIĆ JURAS, MIRIAM BRAJKOVIĆ
Voditelji tona, rasvjete i tehnike: DARKO CRNČEVIĆ, IVAN SABLJAK, IVAN BEUC
Fotografija i video: IVAN MIHALJEVIĆ / UNIMEDIA