Impressum

Dizajn

Razvoj

Webmaster

KCP, ZSKA

Branimir Farkaš

Iskrica
Iskrica

Dvoje usamljenih ljudi, tražeći ljubavnog partnera, pronalazi se i povezuje preko internetskog sitea "Iskrica". Doći će i do stvarnih susreta i, unatoč nizu komičnih nespretnosti, nesporazuma i zabuna, između njih zaiskri slutnja prave ljubavi. Pri samom kraju predstave ta se veza neočekivano zakomplicira.

Zaista ne znam kamo bi žanrovski smjestio Farkaševu " Iskricu" I baš je u tome njena ozbiljna vrijednost i posebnost. Ispisana je nadahnutim i vještim komedijskim dijalogom, ali komponirana na podlozi moćne melodramatske situacije.

Nadam se da smo moji glumci i ja, u pravoj ravnoteži, uspjeli izvući obje linije; da će lica biti smiješna i potresna, da će nas publika razumjeti i voljeti dok pričamo ovu priču o tragici usamljenosti napisanu silno zabavno i duhovito.

Ivica Kunčević, redatelj

 

Branimir Farkaš dramom Iskrica predstavlja se kao zreo, zanimljiv i inovativan dramski autor koji unosi svježinu u suvremeni hrvatski kazališni zemljovid i iznenađuje intrigantnim i za scenu poticajnim dijalogom i dramskim rukopisom.

Mira Muhoberac

Sljedeća prikazivanja:

Foto-galerija:

pogledaj sve slike

Ulaznice:
Cijena ulaznice u redovnoj prodaji : 50 kn

Redatelj:
Ivica Kunčević

Dramaturg:
Ivica Kunčević

Trajanje:
90 min

Glume:
Ana Begić, Siniša Popović

Scenograf:
Miljenko Sekulić

Kostimograf:
Ivan Friščić & DeLight

Skladatelj:
Roko Farkaš

Producent:
Lidija Ivanda

Premijera:
13.11.2019.

Produkcija:
TEATAR ERATO

Izvedbe:
5