Impressum

Dizajn

Razvoj

Webmaster

KCP, ZSKA

STUDIO 9

Ja sam Veronika
Ja sam Veronika

Ja sam Veronika

Autorski projekt inspiriran djelom Paula Coelha „Veronika je odlučila umrijeti“

 

Izvode:

Karmen Sunčana Lovrić

Mladen Vujčić

Ognjen Jovanović

Luka Matić

 

Kazališna družina Studio 9 predstavlja predstavu „Ja sam Veronika“, koja će se premijerno odigrati u Kazalištu KNAP-u, 17.12.2018. u 20:30 h.

Ova autorska predstava, utemeljena na opipljivom spletu glumačke suigre, žive glazbe, svjetla i projekcije, vodi vas preko ruba realnosti, u ludnicu jednog uma.

Ponekad je potreban nagli skok u nepoznato, kako bismo pronašli ono nepoznato u sebi samima. Tako drastičan čin oduzimanja vlastitog života, Veroniku dovodi na put samospoznaje, iz besmislene rutine i ogorčene svakodnevice ka upoznavanju vlastitog nesvjesnog, individualnog i univerzalnog…

Zašto živimo kad od začetka stajemo na put koji neminovno vodi ka smrti? Koji je smisao života i vrijedi li uopće živjeti? Što će sve otkriti Veronika, koja je odlučila umrijeti…?

Kroz atmosferičnu, napetu, emocijama nabijenu dramu s elementima komedije i apsurda, u skrivene kutke Veronikinog zatomljenog uma vodi vas autorski tim: suautori i glumci Karmen Sunčana Lovrić i Mladen Vujčić, kreator glazbe Ognjen Jovanović te dizajner rasvjete i projekcija Luka Matić.

Dramaturgiju su-potpisuje Marija Antić. Kostimografiju potpisuje Koraljka Karabotić-Milovac, a fotografije Silvija Dogan. Ilustraciju za plakat izradio je Mate Lovrić, a dizajn plakata Maja Maar. 

Sljedeća prikazivanja:

17.12.

PONEDJELJAK

20.30 h

Premijera

Foto-galerija:

pogledaj sve slike

Ulaznice:
Cijena ulaznice u redovnoj prodaji :

Redatelj:
Mladen Vujčić, Karmen Sunčana Lovrić

Trajanje:
60 min

Glume:
Karmen Sunčana Lovrić, Mladen Vujčić

Kostimograf:
Koraljka Karabotić-Milovac

Skladatelj:
Ognjen Jovanović

Majstori svjetla i tona:
Luka Matić

Dizajn plakata i programske knjižice:
Maja Maar

Premijera:
17.12.2018.

Izvedbe:
0